Service Catering

Welkom op de site van ServiceCatering!

Wij zijn 5 Facility Managers in opleiding en wij hebben voor dezelfde keus gestaan als waar jij nu voor staat, namelijk een vervolg opleiding zoeken die goed bij je past! Met onze blog hopen wij 5-HAVO studenten en MBO niveau 4 studenten een goede eerste indruk te geven over Facility Management!

Ons doel is om jou een zo goed mogelijk beeld te geven en te informeren over de opleiding Facility Management en het beroep Facility Manager in het werkveld! Dit doen wij o.a. door vacatures, vakbladen en interviews op onze blog te plaatsen. Verder zullen wij specifiek ingaan op een van de sectoren die onder het werk van een FM valt, namelijk catering en schoonmaak.

Catering en schoonmaak lijken niet echt bijzondere sectoren, toch zijn deze twee in het werkveld heel belangrijk! Want kan een leraar goed lesgeven in een vies en smerig lokaal en kan een leerling een hele dag goed functioneren zonder tussendoor even een lekker broodje te eten, absoluut niet! Op deze blog zul je zien waarbij je allemaal rekening moet houden om een goed keus te maken voor een goed schoonmaakbedrijf en een goede cateraar. Prijs, naamsbekendheid en werktempo zijn o.a. factoren die daarin een belangrijke rol spelen!

Wij wensen je heel veel leesplezier op deze blog!

Facility manager

bron afbeelding: http://www.ehow.com/about_5117083_qualifications-restaurant-managers.html

Plaats een reactie